enerji meditasyonu

Kev Kev

Üye
enerji medtasyonu

Günlük hayatta yapabileceğiniz 5/10 dakikalık kısa meditasyonlardan sonra size iyi gelecek şekilde biçimlendirebileceğiniz meditasyon şeklidir. Enerjiniz olması gereken frekansın altında ya da dışındaysa çok etkisini göreceğiniz bir çalışmadır. Kişinin kendisine odaklandıktan ve bir çok düşünceden arındıktan sonra tamamen enerjisiyle kendisini görme şeklinde özetlenebilir. Enerji meditasyonu sadece dinlenme arınma için değil aynı zamanda enerjinizi tazeleme/ koruma /çakra çalışmasına zemin hazırlamak olarak da yapılabilir. Birçok yöntemi oldukça mevcuttur genelde kişi denediği yöntemlerden yola çıkarak kendisine iyi olanı seçip bununla devam eder ya da yöntemini kendisi yaratır. Rahat olduğunuz bir pozisyonda oturun meditasyonun hemen ardından kök çakranızın çalıştığını ve yaydığı enerjinin tüm vücudunuzda gezindiğini/sardığını hayal edin. Enerjinize çağrıda bulunun ve bedeninizde gezinen enerji dalgalarının her tekrarlanmasında daha güçlü olduğunu düşünün. Enerjinizin attığı her turda bedeninizde gördüğünüz tüm kötü enerjileri dışarı atın ve daha da güçlendiğinizi hissedin. Bu şekilde tamamen rahatlamış yenilenmiş hissetmenizin ardından enerjinizin avuç içine toplandığını hayal edin ve elinizdeki enerji birikintisini/topunu büyütün daha parlak olduğunu imajine edin ve tekrar vücudunuza gezdirin. Elinizden vücudunuza dağıttığınız bu kısımı birkaç kez tekrar edebilirsiniz (yeterli gelinceye kadar). Son olarak saf enerjinizi tamamen bedeninize dağıtın ve bir bütün olarak hayal edin.

R

Rias Gremory

Ziyaretçi
Ziyaretçi
Emek verip yazdığınız için teşekkürler,bir sorum olacaktı.Enerjime yoğunlaştığımda beni önceden güçlü hissettiren iyi enerjinin,artık güçlü hissettirmek yerine,güçsüz ve yolunu kaybetmiş hissettirdiğini fark ediyorum.Beni korkutan o yoğun kötü enerjinin ise artık daha güçlü ve tamamen kendine ait bedeni bulmuş hissayatından kurtulamıyorum..Başlarda iyi geliyordu.Yaşadıklarıma katlanmanın en iyi yolu bu gibi hissediyordum.Ama artık bu enerjinin beni bitirdiğini hissediyorum ve elimden bir şey gelmiyor..Bir tavsiyeniz var mı ?

Kev Kev

Üye
Emek verip yazdığınız için teşekkürler,bir sorum olacaktı.Enerjime yoğunlaştığımda beni önceden güçlü hissettiren iyi enerjinin,artık güçlü hissettirmek yerine,güçsüz ve yolunu kaybetmiş hissettirdiğini fark ediyorum.Beni korkutan o yoğun kötü enerjinin ise artık daha güçlü ve tamamen kendine ait bedeni bulmuş hissayatından kurtulamıyorum..Başlarda iyi geliyordu.Yaşadıklarıma katlanmanın en iyi yolu bu gibi hissediyordum.Ama artık bu enerjinin beni bitirdiğini hissediyorum ve elimden bir şey gelmiyor..Bir tavsiyeniz var mı ?
yaşanılan her şeyin kişinin enerjisine elbette etkisi vardır...kötüye gitmesine üzüldüm, meditasyonu daha uzun tutup kendini rahatlatabilirsin ya da kendini arındırmaya ağırlık verebilirsin. ben de benzer bir süreç yaşadım zamanla geçiyor ve iyileşiyor sabır ve inanç istiyor...umarım daha iyi olursun